Folketingskandidat | Fredericia Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Fredericia Radikale Venstre

Publiceret

13. september
2014

FolketingskandidatVores folketingskandidat hedder Rune Christiansen. Han præsenterer hermed sig selv:

Jeg er født på Fyn, arbejder som lektor i historie ved læreruddannelsen i Aarhus, bor i Kolding og lægger i dag mit radikale engagement i Syd- og Sønderjylland, hvor gode radikale bl.a. har været så venlige at tage mig med i deres storkredsbestyrelse og vælge mig til partiets hovedbestyrelse. 

Jeg er efterhånden blevet 36 år gammel, men lider stadig af den misforståelse, at jeg er en slags ung mand. Ikke desto mindre har jeg været en aktiv radikal i snart 20 år, og jeg opfatter mig selv som en klassisk radikal i en politisk tradition der strækker sig fra Hørup & Brandes over Ove Rohde og helt frem til Marianne Jelved. Jeg tilhører således den del af partiet, der tror på (ud)dannelse frem for konkurrencestat, bindende europæisk samarbejde frem for symbolsk dansk krigsdeltagelse og et økonomisk ansvarligt, socialt afbalanceret, progressivt og åbent Danmark, hvor det ikke er hudfarve, tøjstil, religion eller madvaner, der afgør om man er en god medborger.

Efter en lang og meget gradvis modningsproces (som en god flaske vin.... eller måske nærmere en rigtig ildelugtende gammel ost) har jeg efterhånden også nærmet mig det synspunkt, at det uanset argumenter og dokumentation ikke hjælper at råbe højt om forestillede sandheder, hvis ens råb ikke også flytter den fælles virkelighed bare lidt tættere på de værdier man gerne vil fremme. Jeg er således med årene også blevet en mere pragmatisk og resultatorienteret radikal idealist, og det er med en blanding af ydmyghed og stor stolthed at jeg nu også er blevet valgt som radikal folketingskandidat i den stolte fæstnings- og stationsby Fredericia.

Du kan følge mig på Facebook på:

https://www.facebook.com/RuneChristiansenRadikaleVenstre

Eller maile til mig på:

ruch@viauc.dk